10 u 1 Profesionalni Set za njegu stopala, Skup Alata za pedikuru, Rašpa za Noge Od nehrđajućeg Čelika, Sredstvo Za Uklanjanje mrtvih stanica Kože, Čisti Set za njegu noktiju na nogama

34.68 kn 21.53 kn

  • Oznake: profesionalni alati za silikon, e-nožna datoteku kemei, za jednokratnu upotrebu flasteri pedikura, čelik set za pedikuru, električna ножка za uklanjanje žuljeva, педикюрное stolica, mikro ženski skup, turpija za nokte dijete, set za njegu zubiju životinja, dobar stroj za masažu stopala
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a82040

Opis

Opis proizvoda:

profesionalni set za pedikuru, nudi vam idealno rješenje za vaše pete i pomaže u održavanju vaše noge glatke i ukloniti омертвевшую kožu i grube žuljeva.

--ZAGLAĐUJE STOPALA: pažljivo očistite омертвевшую i огрубевшую kože, glatke noge i отполируйте nokte, smanjite tvrdoću i ispucalu kožu, napravite ih glatka, zdrava i svježa.

--KVALITETAN I izdržljiv materijal: izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i plastike, lagan, izdržljiv i jednostavan za korištenje.

--UŠTEDITE SVOJE VRIJEME I NOVAC: s ovim педикюрным skup nema potrebe da prisustvuju pedikerski salon, ušteda vremena i novca!Možete ih koristiti za sebe ili svoju obitelj, oni su prikladni za sve.

Karakteristike:

1. Višenamjenski set alata za pedikuru: Sredstva za njegu stopala učinkovito uklanjaju kurje oči, омертвевшую kožu, uporni kurje oči i debele nokte siguran i bezbolan, očistiti mrtve stanice ili grubu kožu.Ostavljajući vas s mekom i glatkom, kao kod bebe, ступнями, možete uživati njegu stopala.Pogodan kako za profesionalnu tako i za kućnu pedikuru.

2. Kvalitetan, trajan i pouzdan materijal: Naš profesionalni set za pedikuru izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i ABS materijala, izdržljiv i trajan, što će vam pružiti ugodan i dugotrajno korištenje.Alati za njegu stopala za pedikuru izrađeni od kvalitetnog nehrđajućeg čelika, osiguravaju trajnost i dugotrajnost korištenja, dobra kvaliteta izrade jamči da oni imaju glatke rubove i dobru teksturu, lijep poklon za vašu obitelj i prijatelje.Redovito ukrasite svoje noge, smanjite tvrdoću i ispucalu kožu i učinite je glatkom.

4. Prenosiv i praktičan: S plastičnim kutiji za jednostavnu pohranu i korištenje tih setovi za pedikuru.Idealna veličina i mala težina, vi svibanj uzeti ga sa sobom gdje god idete, odlična za putovanja i svakodnevni život.Dobra kvaliteta izrade jamči da on ima glatke rubove i dobru teksturu, dobar poklon za vašu obitelj i prijatelje.Glatke noge i отполируйте nokte.

5. Pogodan kako za profesionalnu tako i za kućnu pedikuru, pogodna za uklanjanje žuljeva, peeves, čvrste kože, kože stopala, zanoktica i tako Dalje Pažljivo uklonite žulj na ruci na nogama, odstranite mrtve stanice ili grubu kožu, glatke noge i отполируйте nokte.

6. Ergonomski i lagan dizajn: Zahvaljujući svojim malim dimenzijama i blagi dizajn, praktičnost, lakom za uporabu, može se također koristiti za unutarnju i vanjsku uporabu.

Paket sadrži

kao na slici

1. Molimo, držite se podalje od djece, jer da je nož i palica vrlo oštre.

2. Molimo vas, koristite ga pažljivo.Budite vrlo oprezni pri zamjeni novi nož.Teško se ozlijedio silikonskom brtvom ~~~~~

3. Preporučujemo da uronite noge u toplu vodu na 5-10 minuta, da omekša kožu, a zatim uklonite омертвевшую kožu na nogama, poboljšati njegu stopala.

Naši

Anonymous

VRLO dobro.

Anonymous

J 'adore j' adore

Dodaj recenziju

Više informacija

Vrsta Напильник za ruke i Stopala
Izvor napajanja Ne postoji električna
Materijal Od Nehrđajućeg Čelika
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv дондессло